Big Panda gokkast

Amatic heeft ons weer weten te verrassen met een uitstekende gokkast. Het gaat hier om de Big Panda gokkast. Natuurlijk gaat het hier om een gokkast waar je ook een Big Panda gaat aantreffen. Het lieve knuffelbare dier mag uiteraard niet ontbreken bij deze automaat. Het is de basis van de automaat van Amatic. De gokkast is erg mooi gemaakt en kent vijf rollen met een twintigtal symbolen. Graag vertellen we je meer over deze automaat.

De Big Panda gokautomaat wat nader bekeken

Wanneer de Big Panda gokautomaat wordt geopend dan zie je direct vijf rollen op het scherm met twintig symbolen. Ze maken het mogelijk om mooie prijzen te winnen. Er zijn een vijftigtal winlijnen op de automaat actief. Ze gaan van links naar rechts. Je kunt het aantal winlijnen zelf bepalen bij deze video slot machine. Op iedere rol zijn er vier symbolen te vinden. Het is goed om meerdere ronden te spelen om te zorgen voor de juiste combinaties op de rollen. Je kunt dan de mooiste prijzen winnen. In de prijzentabel kun je zien welke combinaties, welke prijzen opleveren.

De extra spel features bij deze automaat

Natuurijk zijn er naast de standaard spinfunctie nog veel meer features. Er zijn bonussymbolen om gratis spins mee te krijgen. Uiteindelijk kun je er gratis prijzen mee winnen. Wanneer er vijf of meer symbolen op de rollen staan (bonusfiguren) dan is het mogelijk om hiermee te starten. Je speelt met de hoogte van je laatste inzet. Natuurlijk hoef je zelf geen inzet in te zetten. Er zal ook een super symbool naar voren komen bij de bonusronden. Het zal je kansen op winst direct verhogen en verbeteren.

Je winsten verhogen

Het is ook mogelijk om, net als bij de oude gokkasten, een prijs te verhogen door met kop of munt te gaan spelen. Je kunt op die manier direct je winst verdubbelen. Het is zelfs mogelijk om de winst te verviervoudigen. Het gaat trouwens niet om kop of munt. Het gaat om  het kiezen van een kaartsoort of een kleur kaart. Hiermee is het mogelijk om dus sneller een prijs te winnen of te verhogen.

Gratis spelen of voor echt geld!

Deze Big Panda gokautomaat kun je gratis uitproberen. Het is mogelijk om meerdere ronden te spelen zonder jouw geld in te zetten. Bekijk de speelmogeijkheden en zie of deze gokkast je ook bevalt. Wanneer dit het geval is kun je overstappen op het inzetten van jouw eigen geld. Je kunt dan vanaf 10 eurocent per ronde tot 20 euro per ronde gaan spelen. Hiermee kun je vervolgens een mooie prijs in de wacht gaan slepen. Het is mooi en goed om te zien wat er kan.

Starten met een bonus?

Natuurlijk is het mogelijk om bij deze video slot machine te starten met een bonus. Het is afhankelijk van het itnernetcasino hoeveel bonussen je krijgt. Het kan gaan om een aantal free spins en natuurlijk ook om de welkomstbonus van een gokwebsite. Tegenwoordig wordt er royaal gestrooid met alle bonussen.

 

 

Spelletjes providers:

amatic gokkasten EGT gokkasten Microgaming gokkasten NetEnt gokkasten

thunderkick gokkasten

playtech gokkasten

 

18plus
© 2023 | Online Gokkasten Geld