Jack Hammer gokkast

De Jack Hammer gokkast is een van de meest populaire gokkasten van Netent. Het is een automaat, waar jij ook volop van zal genieten. Op deze pagina zullen we de slot machine nader met je bespreken. Uiteraard kun je ook gewoon direct naar hun gokkast gaan om te ontdekken hoe de Jack Hammer slot machine eruit ziet en werkt. De video slot machine is gebaseerd op het verhaal van de stripheld Jack Hammer. De hele gokkast heeft veel weg van een strip, welke verpakt is in een gokmachine.

Enkele details!

Laten we beginnen met een aantal interessante feiten over deze Hammer machine! Belangrijk om te weten is:

  • De machine heeft een theoretische uitbetaling van 97 procent. Van iedere 100 euro gaat dus 97 euro naar de pot voor uitbetalingen van prijzen.
  • Het is een videoslot machine van Net Entertainment
  • Er zijn sticky wins, free spins en wild figuren
  • De gokkast heeft 25 winlijnen,, 3 gokkastrijen en 15 lossen rollen

De rollen en rijen worden gevuld met de stripfiguur symbolen. Er zijn ook sticky wilds en free spins die je kunt krijgen. Graag leggen we een aantal figuren en symbolen wat nader uit.

De sticky wins

Deze gokkast heeft een aantal plakkerige winopties. Het is zo, dat bij een winnende lijn of bij drie gratis spins symbolen op de rollen je de sticky wins optie activeert. De rollen met de winnende symbolen blijven zo vastplakken en op de rollen staan. De overige rollen draaien nog een keer en zo kun je sneller een prijs winnen. Het is een vorm van re-spins zou je kunnen zeggen. Een re-spin stopt echter na een ronde al weer. Deze sticky wins blijven net zo lang doorgaan, tot je geen prijs meer wint.

Gratis spins

Natuurlijk is het heerlijk om gratis ronden te spelen bij deze automaat. Waneer er vijf of meer van de figuren met freespins op de rollen komen dan zal deze optie actief worden. Je mag dan tien tot dertig gratis spins verwachten. Het is lekker om zo te spelen. Zeker, wanneer je weet dat de prijzen ook nog eens met een factor drie uitgekeerd worden tijdens de free spins ronden. Lekker toch!

De wild figuren en symbolen

Ook deze gokkast moet natuurlijk een wildsymbool hebben. Het helpt je om sneller te winnen. Het is een soort van joker welke zorgt voor een winnende combinatie op de rollen. Sneller naar winst dus met deze figuren.

Jouw inzet

Om prijzen te winnen is het nodig om een geldbedrag in te zetten. Een aantal factoren bepalen hierbij jouw inzet. Het gaat onder andere om het niveau waarop je speelt, het aantal winlijnen welke je activeert en ook de muntwaarde. Je kunt vanaf 25 cent per ronde inzetten tot maximaal 500 euro per ronde. Hiermee is het de perfecte gokautomaat voor niet alleen de beginnende speler, maar ook de doorgewinterde high roller. Natuurlijk bepaalt jouw inzet uiteindelijk ook hoeveel geld je gaat winnen.

 

Onze conclusie

We kunnen simpelweg concluderen, dat het hier om een top gokkast gaat. Een video slot machine van formaat met een thema wat veel mensen aanspreekt. Het is heerlijk om je kansen te pakken en om zo de meest mooie prijzen in de wacht te slepen.

 

Spelletjes providers:

amatic gokkasten EGT gokkasten Microgaming gokkasten NetEnt gokkasten

thunderkick gokkasten

playtech gokkasten

 

18plus
© 2023 | Online Gokkasten Geld