Mega fortune gokkast

Een van de gokkasten waar je hoge prijzen kunt winnen is de Mega Fortune gokkast. Het is een gokautomaat welke zijn naam ook echt eer aan doet. Je kunt namelijk in een paar ronden een fortuin winnen. Het is geweldig om te weten, dat er drie jackpots zijn. Ook is er een fascinerend bonusspel. Het is een zeer complete automaat waarmee al menig casinobezoeker een geweldige tijd heeft beleefd. We vertellen je graag meer over deze Net Entertainment gokkast. Van een bezoek zal je vast en zeker geen spijt krijgen.

Enkele basis elementen!

Het is goed om te weten, dat deze gokkast een uitbetaalpercentage van 96,4 procent kent. Het is een videoslot machine met vijf rollen, drie rijen en ook met vijfentwintig winlijnen. Er zijn freespins, progressieve jackpots, wild symbolen en ook bonusspellen om van te genieten.

Het thema van de Mega Fortune gokkast

De gokmachine is helemaal afgestemd op het leven van de rijken. Je ziet op de rollen, luxe jachten, champagne, diamanten en grote ringen. Het is een videoslot machine waar je trouwens niet alleen glimmer en glatter kunt zien. Je kunt hier daadwerkelijk torenhoge prijzen in de wacht slepen. Zeker met de wildsymbolen en de freespins is dit goed mogelijk.

De scatters voor free spins

De scatter symbolen herken je aan de champagne fles en de glazen. De freespins worden direct gestart bij drie of meer van deze symbolen op de rollen. Wanneer je op het scattersymbool klikt dan zal je ontdekken hoeveel free spins je krijgt. Ook zal je ontdekken hoe hoog de vermenigvuldiger is. Het is geweldig om te zien welke mogelijkheden er zijn. Je kunt de normale winst tot vijf keer hoger dan normaal incasseren. Hierdoor is het natuurlijk al mooi om deze symbolen te zien.

De bonusronden en de Jackpot!

Wanneer er drie bonusfiguren op de rollen staan dan zal het bonusspel starten. Ze moeten trouwens op een winlijn staan welke actief is en van links naar rechts lopen. Bij het bonusspel is er een rad. Wanneer je op de Stop knop drukt zal het wiel stoppen met spinnen. Er zijn een drietal gokwielen. Het buitenste wiel draait als eerst. Je wint er een prijs of je gaat door naar de volgende wielen. Hetzelfde geldt voor het tweede wiel. Het derde wiel bied je de kans om de Mega jackpot te winnen. Het eerste wiel bied je kansen op het winnen vand e Rapid jackpot. Snel, aangezien het het eerste wiel is. Het tweede wiel, maakt het mogelijk om de Major jackpot in de wacht te slepen. Volop kansen op geluk!

Vijftig cent tot vijftig euro

Deze Mega gokkast biedt je de mogelijkheid om vanaf 50 cent per ronde al mee te doen om een aantrekkelijke prijs. Het is zelfs mogelijk om jouw inzet tot 50 euro te verhogen. Je kunt helemaal naar wens jouw inzet bepalen. Uiteraard heeft het ook zijn invloed op hoeveel geld jij kunt winnen bij de gokkasten. Het is natuurlijk fijn om zelf vrijheid te hebben om jouw inzet te bepalen.

 

Spelletjes providers:

amatic gokkasten EGT gokkasten Microgaming gokkasten NetEnt gokkasten

thunderkick gokkasten

playtech gokkasten

 

18plus
© 2023 | Online Gokkasten Geld