Red riding hood gokkast

Een bijzonder gokkast rondom een sprookje is de Red riding hood gokkast van Netent. Ze hebben hun best gedaan om de gokautomaat zo simpel als mogelijk te houden. Je komt in een sprookje terecht waarbij je gemakkelijk meerdere ronden kunt spelen. De gokmachine kent vijf wielen en heeft drie rijen. Het is gemakkelijk om snel meerdere ronden te gaan spelen. Het thema van deze gokkast is roodkapje. Je ziet haar ook continu bij de gokkast staan. Het is heerlijk om een prijs te winnen. Je ziet direct de combinaties oplichten. Er zijn wild symbolen bij deze gokkast, een bonusspel, gratis spins en tal van andere features. Het is hierdoor een zeer complete gokautomaat om volop van te genieten.

Starten bij deze gokkast

Je kunt zelf de muntwaarde bepalen bij deze automaat. Ook kun je het inzetniveau regelen. Hiermee bepaal je natuurlijk hoeveel geld je per ronde gaat inzetten. Eigenlijk is het precies, zoals bij zoveel andere gokkasten van Net Entertainment. Het werkt hetzelfde. Er zijn wel veel standaard symbolen bij deze automaat terug te vinden. De symbolen zijn vaak kaartsymbolen en daarnaast nog een aantal andere figuren.

De gokkast kent twintig winlijnen. Het is niet mogelijk om hier een keuze in te maken. Het gaat om twintig vaste winlijnen. Er is jammergenoeg geen jackpot. Wel zijn er voldoende kansen om een prijs te winnen bij deze gokkast. Het is een zeer complete slot machine van Netent. Niet vreemd, dat er zoveel mensen met veel plezier naartoe gaan om er een ronde te gaan spelen.

Het thema van de gokautomaat

Het is roodkapje welke natuurlijk de basis vormt van deze automaat. Roodkapje is ook het wild symbool. Hierdoor kun je met haar hulp dus sneller een winnende ronde krijgen. Je krijgt naast een snellere winst ook nog eens een extra re-spin optie. Het is mogelijk om zo sneller een prijs in de wacht te slepen en daarna nog een keer te winnen. Het maakt deze gokkast nog aantrekkelijker.

Het bonusspel voor mooie prijzen

Wanneer er drie schatkistsymbolen op de wielen staan dan kun je hier een uit kiezen. Het bepaalt vervolgens welke bonus je gaat winen. Het bonusspel volgt en is er boeiend. Je kunt er geweldige prijzen winnen. Het bonusspel is in de vorm van een bordspel, waarop er meerdere prijzen staan. Het is belangrijk om op te passen voor de grote boze wolf. Hij kan namelijk een einde maken aan het bonusspel. Je kansen op winst houden dan op.

Natuurlijk zijn er ook gratis spins bij deze automaat. Je kunt dan tien free spins krijgen om mooie prijzen te winnen. Er zijn verschillende free spin features. De munten bonus zorgt ervoor dat al je winsten met een factor van 15 uitbetaald worden.

Ook is er de Fairytale legends free spin feature en de random bonus feature. Een fee komt dan voorbij om symbolen naar voren te toveren. Het is mogelijk om zo een prijs te winnen, wanneer het juiste symbool wordt opgewaardeerd. De features zijn actief wanneer je geen winsten hebt. Of nog niet!

 

 

Spelletjes providers:

amatic gokkasten EGT gokkasten Microgaming gokkasten NetEnt gokkasten

thunderkick gokkasten

playtech gokkasten

 

18plus
© 2023 | Online Gokkasten Geld